Säg NEJ! – stoppa matchfixning

Mot bakgrund av det rådande läget i världen, och det vakuum inom elitidrotten som det har medfört, ser vi för närvarande ett väldigt stort intresse hos en mängd spelbolag världen över att erbjuda spel på våra svenska träningsmatcher.

Sök det femte Pia-stipendiet!

Nu är det dags att ansöka det femte Pia-stipendiet. Vem vill du ska ta emot Pia Sundhages stipendium på 50 000 kronor? Du känner säkert någon som lägger ner sin själ för flick- eller damfotboll på olika nivåer. Nu kan du anmäla dig själv eller din kandidat.

Information om distriktsserierna

SvFF:s styrelse beslutade i torsdags att uppdra till SvFF:s kansli att i samråd med SDF ta fram tydliga rekommendationer i fråga om distriktsserierna. Den samrådsprocessen pågår nu med företrädare för SDF. SvFF:s styrelse kommer ta ställning till frågan vid ett extrainsatt möte på tisdag kväll den 24 mars samt återkomma med ett samlat besked onsdag den 25 mars.

Information om spelordningar Utv.-/J-lags-/Ungdomsserier

Då det händer mycket i dessa tider har Tävlingskommittén bestämt att invänta beslut från SvFF (som kommer på onsdag), om hur distriktsfotbollens spel påverkas av Coronaviruset innan vi påbörjar arbetet med lottningar (spelordningar) för serierna som är kvar att lotta.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter