Ny spelarutbildare flicksidan

Vi är glada att kunna presentera att Johan Runnander, från och med 1 januari, är Smålands FF:s nya spelarutbildare (SU) på flicksidan.

Johan Runnander har sedan han startade sin tränarkarriär varit verksam inom ungdomsfotbollen både på flick- och pojksidan. Han har varit huvudtränare för P16 och P17 i Östers IF och även huvudansvarig inom Växjö FF (nuvarande Växjö DFF) för F14-15 år. Utöver detta har han varit/är verksam inom Smålands FF både som lokal Spelarutbildare (LSU) och kursinstruktör. Johan är nu inne på sitt tredje år som distriktsförbundskapten (DFK) för pojkar födda 01. Tidigare har han även varit DFK för flickor födda 98.

Vi önskar Johan ett stort lycka till i rollen som SU på flicksidan.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till Marie Svensson för väl genomförda insatser inom Smålands FF och önska henne lycka till i det som väntar i framtiden.