Digital utbetalning av domarersättning

Inför säsongsstart 2020 lanserar SvFF ett digitalt system för hanteringen av domararvoden och andra ersättningar. Det digitala systemet kommer att ge en tydlig överblick samt förenkla och underlätta hanteringen av utbetalningar och kvittohantering för både domare, distrikt och föreningar.

Ungdomsdomarutbildning 2020

Uppdaterad information om ungdomsdomarutbildningar för 2020 (klar mitten februari) hittar ni under fliken Domare till höger på sidan - Barn & Ungdomsdomare

Utbildning distriktsdomare 2019/2020

Kursplan för 2019/2020 är under planering.
Datum för kommande grund- respektive fortbildning justeras löpande (kursplanen presenteras i sin helhet så snart den är fasstställd).

Anta utmaningen - bli domare!

Är du intresserad att utbilda dig till distriktsdomare?
Gå vidare till vår intressesida där du hittar information om domaryrket samt kontaktuppgifter till din lokala domarklubb.

Här är Smålandstjejerna som har dömt sig upp i toppen

Den ena har gjort en raketkarriär. Den andra har tagit sig till den absoluta Sverigetoppen. Maja Nyberg och Selma Alilovski är två domarnamn att hålla utkik efter framöver. Nu vill de få fler att upptäcka det roliga i att döma fotboll.
– Själv var jag ingen stjärna som spelare, men hittade domaryrket och jag älskar det, säger Selma Alilovski.

Utbildning ungdomsdomare 2018

Smålands Fotbollförbund har nu uppdaterat utbildningarna för ungdomsdomare 2018. Utbildningarna arrangeras precis som tidigare internt i föreningen och gärna tillsammans med grannföreningen.

Stegutbildning domare

Domarkommittén kommer under våren (maj) fastställa uttagning till stegutbildning för domare. Vid ev. återbud kan komplettering/justering ske vilket i så fall meddelas berörda domare.

Visa alla nyheter