JDM Futsal 2008

Ekhagens IF och Gnosjö Spirit FC är JDM mästare i Futsal! 16 föreningar kom för att delta och spela om JDM-titeln i Tipshallen Elmia Jönköping. 10 P-18 lag och 6 F-18 lag.
Efter ett intensivt P-18 gruppspel så hade Högsby IK och Husqvarna FF från grupp 1 och Oskarshamns AIK och Ekhagens IF från grupp 2 kvalificerat sig relativt ohotat till semifinalerna.
OAIK slog sedan HFF ganska bekvämt i sin semifinal medan Ekhagen behövde förlängning för att betvinga Högsby. Finalen blev rafflande men till slut fick Ekhagen revansch från gruppspelet och slog OAIK med 5-4.
I F-18 var det ingen fördel att vara bäst i gruppspelet. Både Kristinebergs FF och Egnahems BK, som var etta och tvåa där, förlorade sina semifinaler mot RefteleÅs och Gnosjö Spirit FC. Finalen blev sedan oerhört jämn men Gnosjö Spirit drog till slut det längsta strået och kunde vinna med 3-2.  
För resultat och tabeller så gå in på Spelprogram/Resultat i menyn till vänster eller via länk nedan.
P-18
Grupp 1       Grupp 2
Semifinal 1
Semifinal 2
Final

F-18
Gruppspel

Semifinal 1
Semifinal 2

Final

SmFF tackar alla deltagande lag med ledare och spelare samt domarna från Jönköpings FDK för en mycket trevlig turnering med bra spel och uppträdande.