Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

Alvesta GIF söker tränare till sitt damlag
Alvesta Gif söker tränare till sitt damlag som efter den här säsongen tar steget upp i div 3. Laget består av en bra blandning av rutinerade spelare och unga lovande. Vi är en förening som funnits länge med en bra organisation. Vi söker dig som vill vara en del av att etablera vårt damlag i div 3 och sen satsa vidare. Är du intresserad så hör av dig till Helén Ekelundh Forsmark på telefonnummer 0731-565 907 eller mail helen.ekelundhforsmark@gmail.com

Jönköpings Bollklubb söker tränare till herrlaget 2019
Jönköpings bollklubbs herrlag slutade på en sjätteplats i division 5 NV 2018 efter en väl genomförd säsong. Vi hade en fantastisk vårsäsong och var länge med i racet om kvalplatserna till division 4. Nu söker vi efter en ny tränare till säsongen 2019. Vi söker dig som vill utvecklas som fotbollstränare och hjälpa föreningen ta nästa steg i sin utveckling. Därför är det viktigaste för oss att du som person brinner för fotboll, din egen utveckling, är socialt utåtriktad och gillar att samarbeta med andra människor. Vi ser det som en merit om du har någon form av fotbollsutbildning sedan tidigare men detta är inget krav. Vi erbjuder en av Jönköpings centralaste träningsplaner på Friaredalen/Junebäcksvallen och möjligheten att utvecklas som tränare genom vidareutbildning.
Ansökan görs till jonkopingsbk@hotmail.com eller till fotbollsansvarig, Oscar Lernstål - 0707961434.

Mullsjö IF söker tränare till juniorlaget 2019
Mullsjö IF:s herrlag slutade på en fin tredjeplats i div-4 norra 2018, nu försöker vi bilda ett juniorlag med yngre spelare i dagens A-trupp samt av spelare som kommer underifrån för att på sikt stärka nivån på föreningens fotbollsverksamhet herr under 2019. Laget består av ca 25 killar födda 2001-2004 och har i dagsläget lagledare och assisterande tränare, nu söker vi en huvudtränare som kan vidareutveckla spelarna och få dem att nå sin fulla potential. Ekonomisk ersättning utgår utifrån utbildningsnivå och uppdragets omfattning. Är du intresserad hör du av dig till sportchefen Lars Glimhall på 070-875 80 24 eller på lglimhall@hotmail.com

Vittsjö GIK:s F14 (Skåne) söker ny tränare, 2018-10-08
Vi söker dig som har erfarenhet av klubbverksamhet och tränarrollen sedan tidigare. Det finns dock möjligheter att under hösten gå både C – och B - diplomutbildningar för att vidareförkovra sig eller om du inte har någon av de nya utbildningarna. Vi ser gärna att du är en positiv, driven, lyhörd och inspirerande tränare med god samarbetsförmåga. Är du intresserad, hör av dig till Sportchefen Erika Nilsson på telefon 070-752 45 14 eller vår ungdomsansvarige Caroline Anglefalk Åberg på telefon 070-622 92 02.

Husqvarna FF söker tränare till ungdomslagen 2019, 2018-09-15
Husqvarna FF är en av Smålands största fotbollsföreningar med en omfattande ungdomsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarrekrytering till våra lag. I vår organisation ingår ansvariga och assisterande lagtränare, men även individuella tränare med inriktning mot målvakts-, teknik- eller fysträning. I ledaruppdraget ingår såväl intern som extern utbildning, utifrån vår spelarutbildningsplan Blå Tråden. Ekonomisk ersättning utgår utifrån ledaruppdragets omfattning och ledarens kompetens. Låter detta intressant? Hör av dig till akademichefen Emil Fritzell på emilfritzell@hotmail.com alt. 073-681 21 27 för mer information.