Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

IK Tord söker tränare till sin växande ungdomsverksamhet. 2019-10-17.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från pojklagsuppdrag, alternativt har ambition att utbilda dig och utveckla dig under året. Naturligtvis står föreningen för utbildningskostnaden för intressanta tränare.
Kontaktperson: Kjell Dahlander 0708922600 kjell.dahlander@icloud.com

Husqvarna FF söker tränare till ungdomslagen 2019-2020
Husqvarna FF är en av Smålands största fotbollsföreningar med en omfattande ungdomsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarrekrytering till våra lag. I vår organisation ingår ansvariga och assisterande lagtränare, men även individuella tränare med inriktning mot målvakts-, teknik- eller fysträning. I ledaruppdraget ingår såväl intern som extern utbildning, utifrån vår spelarutbildningsplan Blå Tråden. Ekonomisk ersättning utgår utifrån ledaruppdragets omfattning och ledarens kompetens. Låter detta intressant? Hör av dig till akademichefen Emil Fritzell på kansli@husqvarnaff.se alt. 073-681 21 27 för mer information

Hossmo BK söker tränare till F15

Hossmo Bollklubbs äldsta flicklag behöver tränare till säsongen 2019! Laget, som är ett väl sammansvetsat flickgäng med duktiga spelare kommer nästa säsong att spela i serien för flickor 15 år. Föreningen räknar med att laget därefter kommer att utgöra stommen i ett junior/damlag nästföljande säsong. Laget kan gärna tänka sig ett tränarpar om någon känner sig mer bekväm med att vara en duo. Oavsett kan tränaren/tränarna räkna med ett helhjärtat stöd från föreningen och även luta sig mot en välfungerande ledarstab kring laget. Vi är beredda att satsa resurser på de tränarutbildningar om det behövs och är du inte redan etablerad tränare hoppas vi att vi kan locka någon som ser detta som ett utmärkt tillfälle att få en "flygande start" på en tränarkarriär i vår förening. Lagets första delmål är att spela Gothia Cup 2019 och detta finansieras självklart av laget som en del i tränarsatsningen.Om du är intresserad, hör av dig till Malin Lindahl Tel:0702257871 eller malin.lindahl@cgi.com.

Alvesta GIF söker tränare till sitt damlag
Alvesta Gif söker tränare till sitt damlag som efter den här säsongen tar steget upp i div 3. Laget består av en bra blandning av rutinerade spelare och unga lovande. Vi är en förening som funnits länge med en bra organisation. Vi söker dig som vill vara en del av att etablera vårt damlag i div 3 och sen satsa vidare. Är du intresserad så hör av dig till Helén Ekelundh Forsmark på telefonnummer 0731-565 907 eller mail helen.ekelundhforsmark@gmail.com

Mullsjö IF söker tränare till juniorlaget 2019
Mullsjö IF:s herrlag slutade på en fin tredjeplats i div-4 norra 2018, nu försöker vi bilda ett juniorlag med yngre spelare i dagens A-trupp samt av spelare som kommer underifrån för att på sikt stärka nivån på föreningens fotbollsverksamhet herr under 2019. Laget består av ca 25 killar födda 2001-2004 och har i dagsläget lagledare och assisterande tränare, nu söker vi en huvudtränare som kan vidareutveckla spelarna och få dem att nå sin fulla potential. Ekonomisk ersättning utgår utifrån utbildningsnivå och uppdragets omfattning. Är du intresserad hör du av dig till sportchefen Lars Glimhall på 070-875 80 24 eller på lglimhall@hotmail.com

Vittsjö GIK:s F14 (Skåne) söker ny tränare, 2018-10-08
Vi söker dig som har erfarenhet av klubbverksamhet och tränarrollen sedan tidigare. Det finns dock möjligheter att under hösten gå både C – och B - diplomutbildningar för att vidareförkovra sig eller om du inte har någon av de nya utbildningarna. Vi ser gärna att du är en positiv, driven, lyhörd och inspirerande tränare med god samarbetsförmåga. Är du intresserad, hör av dig till Sportchefen Erika Nilsson på telefon 070-752 45 14 eller vår ungdomsansvarige Caroline Anglefalk Åberg på telefon 070-622 92 02.

Husqvarna FF söker tränare till ungdomslagen 2019, 2018-09-15
Husqvarna FF är en av Smålands största fotbollsföreningar med en omfattande ungdomsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarrekrytering till våra lag. I vår organisation ingår ansvariga och assisterande lagtränare, men även individuella tränare med inriktning mot målvakts-, teknik- eller fysträning. I ledaruppdraget ingår såväl intern som extern utbildning, utifrån vår spelarutbildningsplan Blå Tråden. Ekonomisk ersättning utgår utifrån ledaruppdragets omfattning och ledarens kompetens. Låter detta intressant? Hör av dig till akademichefen Emil Fritzell på emilfritzell@hotmail.com alt. 073-681 21 27 för mer information.