Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

IFK Värnamo söker tränare och lagledare till damsektionen

Inför säsongen 2021 söker vi både tränare och lagledare till våra damlag. Vi har ett sextiotal ambitiösa och duktiga spelare med lag i division 1, division 3, Svenska FF's F17 Elit och Smålands FF's F16-serie.

Vi värdesätter såklart tränarutbildningar men framför allt är det ett gediget fotbollsintresse och goda ledaregenskaper som vi tror är viktiga för att lyckas!

Vid intresse hör av er till Edvard Pruner 070 - 767 65 54 eller Nico Eremidis 072 - 561 10 02 så berättar vi mer.

Tränare till ledarstaben för ett skönt lag i Jönköping

Nu har du chansen att var med och leda Torpa FF:s herrlag i div 5.
Vi vill naturligtvis vinna varje match men vårt huvudfokus ligger inte på resultat. Vår drivkraft är snarare att bygga gemenskap och ha roligt där kärleken till fotboll är i centrum såklart. Vi är övertygade om att när lagkänslan är på topp så kommer också de sportsliga resultaten. För att du ska trivas och lyckas som tränare hos oss ska du vara kommunikativ och prestigelös. Du älskar naturligtvis fotboll men din fotbollsmässiga kunskap i form av taktik, utbildningar etc är inte lika viktigt som dina ledaregenskaper.
Vi spelar och tränar på Jordbrovallen i Jönköping och erbjuder en stor trupp med spelare som innehåller både A- och B-lag. I vår förening är det självklart att vi alla hjälps åt för att ha så roligt som möjligt med fotbollen.
Vill du bli en del av Jönköpings skönaste fotbollsklubb så kontakta Martin Sinclair på 0707328815.