Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

Växjö DFF söker tränare till F16

Växjö DFF växer och startar upp ett F16 lag inför säsongen 2021. Vi söker nu huvudtränare för dennasatsning. Truppen kommer att bestå av spelare från nuvarande F05/F04 och spela i SmFF F16 dam.Vi tror och hoppas att en ny huvudtränare kan vidareutveckla detta träningsvilliga gäng till nästa nivå.Runt laget finns idag en väl fungerande stab och flera av personerna kommer att finnas med för attassistera en ny huvudtränare i uppstarten av Växjö DFF F16.Vill man dela på uppdraget går det givetvis utmärkt om man är ett "tränarpar" som vill ta uppdragetgemensamt. Finns det önskemål/behov av att komplettera befintlig tränarkompetens med utbildningunder sommaren/hösten bekostas detta av föreningen. Ekonomisk ersättning utgår för uppdraget.Vid frågor rörande uppdraget kontakta Peter Magnusson (ungdomssektion/styrelse) 0703-794516,peter.magnusson@kallreda.se eller Henrik Jönsson (lagledare F05) 070-180 90 00,henrik@joensson.eu

Tränare till Torpa FF:s damlag

Nu har du chansen att leda Torpa FF:s damlag i div 4. Även om vi naturligtvis vill vinna varje match ligger inte vårt huvudfokus på resultat, utan vår drivkraft är snarare att bygga gemenskap och kärleken till fotboll såklart. Vi är övertygade om att ifall lagkänslan är på topp kommer också resultaten. För att du ska trivas och lyckas som tränare hos oss ska du vara kommunikativ och prestigelös. Du älskar naturligtvis fotboll men din fotbollsmässiga kunskap i form av taktik, utbildningar etc är inte lika viktigt som dina ledaregenskaper.
Vi spelar och tränar i centrala Jönköping och erbjuder dig ett lag med erfarna och mogna spelare som gärna tar eget ansvar när det behövs. I vår förening är det självklart att vi alla hjälps åt för att ha så roligt som möjligt med fotbollen.
Vill du bli en del av Jönköpings skönaste fotbollsklubb så kontakta Martin Sinclair på 0707328815.

Tränare till Räppes Damlag

Räppe Goif söker en driven tränare till sitt nya damlag (bildades 2018). Laget består idag av ett antal mer rutinerade spelare och spelare från 2019 års F16 Dam. Räppe Goif är ett lokalt lag med en bra barn- och ungdomsverksamhet, på herrsidan har vi ett div 2 lag och ett nybildat B-lag. Vi söker dig som vill vara med och ta nästa steg med Räppes damlag. Runt laget finns idag två lagledare och en assisterande tränare. Låter detta intressant så hör av dig till antingen Joakim Lundqvist (lagledare) på tel: 0734-372016 eller via mail jockelunq@outlook.com