Förening söker tränare

Här kan du som förening annonsera om ni söker tränare eller ledare i andra uppdrag.

Vill ni annonsera här? Fyll i formuläret nedan. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt. 

Förening söker tränare

Lediga uppdrag

Förening: Tenhults IF
Kontaktperson föreningen: Dennis Davidsson
Telefon: 0700902180
Mail: dennis@beduinerna.se
Önskar uppdrag: Huvudtränare för juniorlaget pojk
Önskad utbildning på den sökande: Ej viktigt
Uppdragsbeskrivning: Du kommer att ansvara för vårt juniorlag och arbeta tätt tillsammans med vårt utvecklingslag och A-lag. Vi vill jobba tätt mellan dessa 3 lag så våra spelare får den bästa utvecklingen och förutsättningar. Ser du en början på din tränarkarriär och vill utveckla dig själva som tränare är detta rätt plats att vara på.

Kontaktperson föreningen: Ida-Sofie Lindwall
Mobilnummer: 073-0509091
Mailadress: idasofielindwall@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Huvudtränare damsenior
Önskad utbildning på den sökande: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Rottne IF:s damlag söker huvudtränare. 2021 var vi ett topplag i division 4 och slutade på en andraplats trots obesegrade genom hela serien. Hos oss kommer du att ansvara för en träningsflitig trupp på ca 20-30 spelare i olika åldrar med ambitioner att utvecklas både som lag och individuellt. Du planerar och håller i träningar samt coachar i matcher. Bakom dig och vid din sida står en förening som satsar på sin seniorverksamhet samt en damsektion som stöttar dig i ditt arbete. Välkommen till oss!

Förening: Växjö DFF
Kontaktperson föreningen : Dennis Popperyd
Mobilnummer: 0739855051
Mail: Dennis.popperyd@vaxjodff.se
Önskar uppdrag för: Huvudtränare F19 & NIU Instruktör
Önskad utbildning: UEFA B
Beskriv uppdraget: En delad tjänst som Huvudtränare för vårt akademilag F19 och NIU Instruktör på Växjö Fria. Tillsammans bildar detta ca 50% tjänst. Vi kräver att det ska vara planerat att gå UEFA B under året men är öppna att lyssna på alla alternativ. I denna tjänst ingår det ett tätt samarbete med A-lagets tränare och även tränaren i F17.

Föreningsväljare: Jönköpings BK
Kontaktperson föreningen: Oscar Lernstål
Mobil: 0707961434
Mail: oscar.lernstal@jonkopingsbk.se
Önskar uppdrag för: B-lag - Huvudtränare
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Du kommer att ha huvudansvaret för föreningens B-lag. Träningar genomförs tillsammans med A-laget, du kommer därför att jobba tätt med ledarstaben som finns runt A-laget där ni planerar och genomför träningar tillsammans. Taktiskt ska föreningen spela samma fotboll oavsett A-/B-lag och det blir din uppgift att försöka se till att detta efterlevs på bästa sätt. Vi ser mer till dig som person än till dina tidigare erfarenheter som tränare. Ett starkt eget driv och positiv personlighet kommer man långt på. Vi ser till att du får relevant utbildning för att kunna utvecklas i din roll som tränare/ledare.

Kontaktperson föreningen: Emil Fritzell
Telefon: 076-711 40 85
Mail: emilfritzell@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Huvudtränare seniorlag dam
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Mullsjö IF söker huvudtränare till föreningens damlag som spelar i Div-4 2022. Truppen består av ca 20 spelare i olika åldrar som tränar regelbundet där också mycket bra träningsfaciliteter finns att tillgå på Gruveredsvallen. I ledarstaben finns assisterande tränare och målvaktstränare att tillgå. Uppdraget är arvoderat med andra fina förmåner i kontraktet. Föreningen bekostar utbildningar för att tränaren ska kunna utvecklas som tränare med nya kunskaper. Mullsjö IF är en jämställd förening och blev årets barn och ungdomsförening i Smålands FF 2020. Föreningen är mycket bra organiserad och har en tydlig struktur och målsättning med verksamheten. Som seniortränare i Mullsjö IF ges du alla möjligheter att utvecklas i tränarrollen oavsett tidigare bakgrund. Varmt välkommen till vår verksamhet!