Förening söker tränare

Här kan du som förening annonsera om ni söker tränare eller ledare i andra uppdrag.

Vill ni annonsera här? Fyll i formuläret nedan. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt. 

Förening söker tränare

Lediga uppdrag

Förening: Tenhults IF
Kontaktperson föreningen: Dennis Davidsson
Telefon: 0700902180
Mail: dennis@beduinerna.se
Önskar uppdrag: Huvudtränare för juniorlaget pojk
Önskad utbildning på den sökande: Ej viktigt
Uppdragsbeskrivning: Du kommer att ansvara för vårt juniorlag och arbeta tätt tillsammans med vårt utvecklingslag och A-lag. Vi vill jobba tätt mellan dessa 3 lag så våra spelare får den bästa utvecklingen och förutsättningar. Ser du en början på din tränarkarriär och vill utveckla dig själva som tränare är detta rätt plats att vara på.

Kontaktperson föreningen: Ida-Sofie Lindwall
Mobilnummer: 073-0509091
Mailadress: idasofielindwall@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Huvudtränare damsenior
Önskad utbildning på den sökande: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Rottne IF:s damlag söker huvudtränare. 2021 var vi ett topplag i division 4 och slutade på en andraplats trots obesegrade genom hela serien. Hos oss kommer du att ansvara för en träningsflitig trupp på ca 20-30 spelare i olika åldrar med ambitioner att utvecklas både som lag och individuellt. Du planerar och håller i träningar samt coachar i matcher. Bakom dig och vid din sida står en förening som satsar på sin seniorverksamhet samt en damsektion som stöttar dig i ditt arbete. Välkommen till oss!

Föreningsväljare: Jönköpings BK
Kontaktperson föreningen: Oscar Lernstål
Mobil: 0707961434
Mail: oscar.lernstal@jonkopingsbk.se
Önskar uppdrag för: B-lag - Huvudtränare
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Du kommer att ha huvudansvaret för föreningens B-lag. Träningar genomförs tillsammans med A-laget, du kommer därför att jobba tätt med ledarstaben som finns runt A-laget där ni planerar och genomför träningar tillsammans. Taktiskt ska föreningen spela samma fotboll oavsett A-/B-lag och det blir din uppgift att försöka se till att detta efterlevs på bästa sätt. Vi ser mer till dig som person än till dina tidigare erfarenheter som tränare. Ett starkt eget driv och positiv personlighet kommer man långt på. Vi ser till att du får relevant utbildning för att kunna utvecklas i din roll som tränare/ledare.

Kontaktperson föreningen: Emil Fritzell
Telefon: 076-711 40 85
Mail: emilfritzell@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Huvudtränare seniorlag dam
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Mullsjö IF söker huvudtränare till föreningens damlag som spelar i Div-4 2022. Truppen består av ca 20 spelare i olika åldrar som tränar regelbundet där också mycket bra träningsfaciliteter finns att tillgå på Gruveredsvallen. I ledarstaben finns assisterande tränare och målvaktstränare att tillgå. Uppdraget är arvoderat med andra fina förmåner i kontraktet. Föreningen bekostar utbildningar för att tränaren ska kunna utvecklas som tränare med nya kunskaper. Mullsjö IF är en jämställd förening och blev årets barn och ungdomsförening i Smålands FF 2020. Föreningen är mycket bra organiserad och har en tydlig struktur och målsättning med verksamheten. Som seniortränare i Mullsjö IF ges du alla möjligheter att utvecklas i tränarrollen oavsett tidigare bakgrund. Varmt välkommen till vår verksamhet!

Förening: IF Hallby FK
Kontaktperson föreningen: Anders Åsberg
Mobilnummer: 073-077 4833
Mailadress: anders.asberg@orwak.com
Önskar uppdrag för: Assisterande tränare till herr junior
Önskad utbildning: Ej viktigt
Uppdragsbeskrivning: Du ska tillsammans med huvudtränaren träna vårt juniorlag som består av killar födda 2005 och 2004. Det är en trupp som består av 32-35 killar med ambitioner att utvecklas för att ta steget upp i seniorverksamheten. Det är ett nära samarbete med seniortränarna för A och U-lag. Hallby är positiva till att hjälpa till med utbildningar och att du får möjlighet att utveckla dig som tränare.

Förening: IF Haga Jönköping

Kontaktperson: Jonas Wikström

Mobilnummer: 0703-96 86 34

Mailadress: j_wikstrom@hotmail.com

Önskar uppdrag: Lagledare till herrsenior

Uppdragsbeskrivning: Vårt herrlag har behov av att stärka organisationen runt hherrlaget med ytterliga en lagledare/materialförvaltare. Herrlaget tränar tre gånger i veckan plus match under säsong. Du får möjlighet att vara en del av en dynamisk grupp med en spelartrupp på ca 20 spelare och fem ledare.

Förening: IF Linné
Kontaktperson föreningen: David Faxå
Mobilnummer: 0762630319
Mailadress: iflinne2019@gmail.com
Önskar uppdrag för: Seniorlag dam, tränare (huvud, ass eller lagledare)
Önskad utbildning: : Ej viktigt
Beskriv uppdraget : Växjös nyaste och skönaste damlag önskar hjälp med tränarskapet för vårt div 4-gäng. Vi har en solid spelartrupp och ett jävla fint humör och fotbollssug. Krydda det med en sjukt närvarande styrelse och nära samverkan med herrlagets ledare så har du rätt goa förutsättningar för att leda ett lag. Vi tänker träna en gång i veckan och så blir det matcher på det. Matcher vi tänkte försöka vinna med din hjälp. Kanske kan du få en riktigt prasslig träningsoverall som bonus.

Förening: Forserums IF
Kontaktperson föreningen: Mathias Norell
Mobilnummer: 0723337266
Mailadress: mathias@lightbysweden.com
Önskar uppdrag för: Assisterande tränare A-lag
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Vi söker en ny assisterande tränare till seniorlaget. Vi söker dig som har ett stort driv att utvecklas som ledare i ett lag med stor variation av spelare i olika åldrar. Viktiga egenskaper hos dig som ledare är att du är samarbetsvillig, driven och kommunikativ. Vi kan även meddela att vi har en huvudtränare som haft huvudansvaret förra säsongen och även nu då kommande säsong. Kontakta Mathias för mer info!

Förening: Aneby SK
Kontaktperson: Niklas Richter
Mobil: 070-559 33 45
Mail: niklas_richter@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Assisterande tränare till seniorlag
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskrivning av uppdraget: Du kommer att vara assisterande till vår huvudtränare för herrlaget i div.4. Delta på träningar och matcher tillsammans med en härlig och motiverad grupp. Det kan även tillkomma att coacha J18 laget under vissa matcher om så önskas. Dock så är huvuduppdraget att tillsammans med huvudtränaren träna och utbilda seniorlaget. Det är alltid ett plus om du har någon relevant utbildning eller erfarenhet, men störst vikt kommer att läggas på din personlighet och kemin mellan seniortränarna. Ring vid intresse så berättar vi mer.

Förening: Sommens AIF
Kontaktperson föreningen: Tobias Andersson
Mobilnummer: 0706979180
Mail: tobbemassa@hotmail.com
Önskar uppdrag för: Seniortränare (Herr)
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Vi söker en huvudtränare till säsongen 2023. Du kommer att ha ansvar för seniorverksamheten under säsongen. Där ingår A och U-lagverksamhet under träning, när det gäller matcher har du ansvar för A-laget som startpunkt. Vill man även vara involverad i U-Lag är det givetvis inget hinder. Vi sätter högre värde i personkemi än utbildning. Givetvis ett plus om man har utbildning i bagaget. Sommens A-lag spelar i skrivande stund i Div. 5 NV.

Förening: Norrahammars GIS
Kontaktperson föreningen: Erik Holmkvist
Mobilnummer: 0739558546
Mail: erik@framtiden.com
Önskar uppdrag för: Vi söker en huvudtränare till vårt damlag i div 4
Önskad utbildning: Ej viktigt
Beskriv uppdraget: Vi har fått till ett damlag och vi är nu 20-25 st. i laget. Vi har allt klart runt omkring laget men behöver en huvudtränare med start omgående.