Serieindelning barn- och ungdom 2021

Nu finns den slutgiltiga serieindelningen för barn- och ungdomsfotbollen publicerad. Se nedan.

Serieindelning barn- och ungdom 2021.pdf

I dokumentet ovan hittar ni serieindelningen för barn- och ungdomslagen 2021. Dokumentet har arbetats fram sedan början av februari av Smålands Fotbollförbunds Tävlingskommitté och kansli.

Vi har naturligtvis sett över de förslag till förändring som inkom efter det att den preliminära indelningen skickades ut. Vi har försökt tillgodose så mycket som möjligt men hoppas att ni har förståelse för att vi inte kunnat tillgodose allt. Vi försöker skapa en så bra serieindelning för så många som möjligt, att skapa en indelning som alla är 100% nöjda med är tyvärr omöjligt.

Indelningen är slutgiltig och kommer inte omarbetas.

Vad händer härnäst?

Nu kommer serierna lottas och 31 mars kommer det arbetet vara klart. Då kommer information om att tidsätta matcherna skickas till samtliga föreningar och kontaktpersoner.

Önska spelveckor?

Vissa föreningar som har lag i samma åldersklass vill ibland önska att spela hemma/borta samma eller olika veckor med båda lagen. I dokumentet nedan kan ni läsa mer om detta och återkomma om så önskas. Dokumentet ska isåfall skickas in senast onsdag 24 mars. Ni som inte har sådana önskemål kan bortse från dokumentet.

Önskemål spelveckor 2021.pdf