Spelordning för barn- och ungdomsfotbollen publiceras efter påsk

Tidigare har Smålands Fotbollförbund kommunicerat att spelordningen för barn- och ungdomsfotbollen publiceras 31 mars. Detta datum skjuts nu framåt och den skickas ut först efter påskhelgen.

På grund av de diskussioner som finns om en förlängning av restriktionerna för matcher fram till 3 maj finns det en risk att den spelordning som arbetats fram behöver justeras. Matcher och omgångar kommer alltså inte att publiceras i Fogis idag som planerat. Riksidrottsförbundet publicerade igår förlängda restriktioner för idrottsrörelsen och vi, tillsammans med övriga distrikt, inväntar nu information från Svenska Fotbollförbundet om seriestart. Innan dess ser vi ingen anledning att skicka ut spelordningen och låta er planera matcher i omgångar som kan behöva flyttas. 

Håll utkik på vår hemsida för att hålla er uppdaterade gällande Smålands Fotbollförbunds riktlinjer. Vi återkommer gällande spelordningen efter påsk så fort vi vet mer. Vi hoppas på er förståelse.