Smålands FF x Veo har ingått ett partnerskap

SmFF och Veo har inlett ett samarbete för att utveckla fotbollen i Småland. I samband med detta får våra föreningar även chans att delta i en utlottning om att prova en VEO-kamera under en månad.

Kika på videon ovan för att veta mer om vad Veo är.

Som en del av Smålands Fotbollförbund och Veo’s partnerskap ges samtliga klubbar i Småland en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Video är idag en viktig del av spelarutbildningen och ett kraftfullt sätt att engagera spelare – Därför vill Smålands FF och Veo hjälpa klubbarna att skaffa en kamera till ett än mer rimligt pris.

Klicka här för att ta del av rabatten.

Hur skaffar vi en VEO?

  1. Boka ett samtal med en Veo-representant
  2. Veos representant hör av sig till dig på den önskade tidpunkten och svarar på alla era frågor.
  3. Ni får er Smålands-rabatt när ni pratar med representanten.
  4. Veo skickar er kamerautrustning efter mottagen betalning.
  5. Registrera er kamera och spela in er första match (eller träning!).
  6. Se matchen, skapa highlights och interagera med spelarna på plattformen. Alla får inlogg och deltar!

Kontakta din förenings idrottskonsulent på RF-SISU Småland, för att få stöd i hur ni kan utbilda och utveckla er förening: Småland (rfsisu.se)

 

I samband med att vi ingår ett partnerskap startar vi en utlottning tillsammans med Veo, där en förening får chansen att prova på att använda en Veo-kamera under en månads tid.
 
Även om det i dagsläget inte får spelas några matcher kan ni nyttja den för att spela in era internmatcher under träningarna. En fantastisk möjlighet till utveckling och analys för både senior – och ungdomstränare och dess spelare!
 
Genom att anmäla er föreningen till go.veo.co/tf/smaland1 kan ni vinna förmånen att nyttja en Veo-kamera under en månads tid samtidigt som ni får en digital utbildning av Veo.
Första månaden som utlottningen gäller är maj och sista dag för anmälan till den utlottningen är den 24 april.
 
Vinnare i utlottningen kontaktas och presenteras på SmFF:s hemsida. Utlottning av en Veo-kamera kommer att genomföras varje månad tom oktober.