Diplom och medaljer till barn- och ungdomslag

Här hittar du information om diplom för barn- och ungdomar som deltagit i Smålands FF:s serier 2021.

10-12 år: I dessa åldrar har vi som bekant ingen tabellräkning men självklart tycker vi att barnen ska ha chans att få ett diplom ändå. Tidigare år har vi skickat ut tusentals diplom och många har tyvärr lämnats oanvända. Så för att spara lite på vår miljö kommer vi i år inte skicka ut några fysiska diplom. Däremot kommer ni som vill dela ut deltagande-diplom till barnen kunna använda er av denna fil. Ni kan antingen skriva ut en bunt och för hand fylla i barnens namn etc, eller så fyller ni i det digitalt och skriver ut. Diplomet går med fördel att skriva ut på färgat papper för att få det lite roligare.

13 år och uppåt: Här utser vi seriesegrare och ett diplom till vardera seriesegrare kommer skickas till föreningen. Utskick sker vecka 41 och löpande allt eftersom serierna slutförs.

I dessa serier skickas även medaljer ut från vår samarbetspartner Lundgrens. Det ordinarie utskicket från Lundgrens skickas 21 oktober och innehåller 16 guldmedaljer för 13-14 åringar och 20 medaljer för 15-16 åringar. Vill ni göra extra beställning görs det via denna länk.

 

Tack för era prestationer på och vid sidan av planen under ännu ett speciellt år, vi hoppas att ni och barnen redan nu ser fram emot 2022.