Information om kallelse till Rikslägret

Information gällande kommande kallelser till spelare som blir kallade till Rikslägret i Halmstad.

Flickor 07

De spelare, F07, som blir uttagna till riksläger 27 juni–1 juli i Halmstad kommer att meddelas via e-post från SvFF på måndag den 6 juni. 

De spelare som blir uttagna till riksläger + reserver kommer att få en kallelse den 7 juni till en träningsdag på Rosenlunds IP, Jönköping den 20 juni mellan kl.10.00-15.00. Kallelsen till den här dagen kommer att skickas via e-post från Smålands FF/Östergötlands FF. 

Pojkar 07

De spelare, P07, som blir uttagna till riksläger 4 juli–8 juli i Halmstad kommer att meddelas via e-post från SvFF på måndag den 13 juni.

De spelare som blir uttagna till riksläger + reserver kommer att få en kallelse den 14 juni till en träningsdag på Rosenlunds IP, Jönköping den 20 juni mellan kl.10.00-15.00. Kallelsen till den här dagen kommer att skickas via e-post från Smålands FF/Östergötlands FF.