Ny ambassadör för Gåfotboll

Glädje - Gemenskap - Gåfotboll! Lär känna Smålands FF:s nya ambassadör för Gåfotboll, Stefan Lodén.

Stefan är 67 år och startade Ljungby IF gåfotboll 2019 efter att ha sett ett klipp om gåfotboll från Stockholm.

Idag har de ett tjugotalet manliga pensionärer i träning två gånger i veckan med fika, vilket är väl så uppskattat som motionen. Dessutom finns det en kvällsgrupp där alla kan vara med och som lockar fler kvinnor i åldrarna 40-60 år. Tillsammans har dem skapat en beroendeframkallande atmosfär som alla längtar till.

Glädje och gemenskap är ledorden

Gåfotbollen börjar breda ut sig i landet. Den massmediala rapporteringen har väl ingen undgått. TV, radio, tidningar har visat stort intresse. Nya föreningar tillkommer ständigt. I Småland spelar/tränar man gåfotboll i Ljungby, Liatorp, Jönköping, Värnamo, Bredaryd, Persnäs m fl. och fler är på gång

Stefan och Smålands FF ska tillsammans få igång gåfotboll i landet. En satsning som i huvudsak skall få fler äldre att komma till fotbollen, ha trevligt och motionera tillsammans. Givetvis är alla, oavsett ålder, välkomna att prova på denna unika motionsform.

Vill Du/Ni också starta gåfotboll? Stefan kommer gärna ut och informerar samt håller i prova-på-träning. 

Kontaktuppgifter

Stefan Lodén
070-6610189
stefanloden@icloud.com