Årets ledare 2023

Smålands Fotbollförbund, presenterar nu vinnarna av årets ledare 2023.

Jessica Gibson, Barnarps IF

Jessica är en ledare som alltid sätter barnen bästa i fokus. Hon månar om att föreningen ska vara en plats dit alla är välkomna, där man blir lyssnad på och får välja väg i föreningslivet som man anser passar en själv. Hon har ett fint ledarskap och alltid nära till skratt. Hon leder barnen med ett leende på läpparna.

Jessica har varit med och byggt upp ungdomssektionen i Barnarps IF. Hon har fört goda dialoger mellan ledare, sektion och även in mot styrelsen, där hon varit med i sex år.

Jessica är noga med att reda ut konflikter och låta alla sidor få sin talan hörd. Hon har lett vår ungdomssektion med finess, skapat struktur och initierat att vi inom föreningen ska jobba med ungdomsledare för att ge ungdomar chans till utveckling och att få prova på ledarskap i tidig ålder.

Stefan Wiberg, Högsrums FF

Stefan Wiberg har ett starkt och växande engagemang för Högsrums FF och idrotten på Öland.

Stefan var starkt bidragande till att HFF:s ungdomsverksamhet kunde startas upp, och inte bara tog han inledningsvis en roll som ledare utan gick även RF-SISU:s barnledarutbildning för att göra detta så bra som möjligt. Mer som Stefan har startat upp under det senaste året är verksamhet för målgruppen +65, i form av promenad och träning på utegym, men också erbjuds numera gå-fotboll i HFF:s regi.

Utöver dessa roller sitter Stefan i föreningens styrelse och är i detta nu engagerad i arbetet med att fotbollsföreningar på norra Öland slår ihop sina ungdomsverksamheter för barnens bästa! En viktig och värdefull kraft för idrotten på Öland!

Vi skickar ett stort grattis till 2023 års pristagare för årets ledare!