Kronobergs första Kvalitetsklubb

Ljungby IF har nu som den fjärde föreningen och första föreningen i Kronobergs län blivit en Kvalitetsklubb. Stort Grattis!

Ljungby IF började arbetet för några år sedan när det hette Diplomerad förening och har gjort ett mycket fint arbete under åren där de bland annat jobbat fram en bra grund och skapat en välfungerande förening.

De har under året skickat ut två enkätundersökningarna och efter att ha analyserat dessa tillsammans med sin idrottskonsulent, Annelie Bengtsson, så tog de fram en åtgärdsplan. Nico Eremidis, anställd i Ljungby säger,
-Vi är bra men vi kan mycket bättre. 

De har under 2023 arbetat med fotbollsutvecklare i förening som hjälper och coachar ledarna att följa föreningens spelarutbildningsplan. 

Ansvariga i föreningen har jobbat på hårt med att ta fram alla dokument som behövs och bollat detta med ledare, Fotbollsutvecklaren, för att sedan skickas till styrelsen för ett godkännande. De har bland annat arbetat igenom sin spelartutbildningsplan, ledarutbildningsplan och föreningens vision och värdgrund.

-Ljungby IF har, är och kommer alltid att vara en förening med ordning och reda. Nu har föreningen också en handlingsplan på hur man driver en förening på bästa sätt för allas bästa. Vi är väldigt stolta över att ha blivit en Kvalitetsklubb, det har tagit två år att nå hit, men nu är vi i mål, säger en stolt Nico Eremidis. 

Föreningsliv med ordning, hjärta & gemenskap är ledorden Ljungby IF jobbar efter

Ett stort grattis till Ljungby IF!