Högsäsong för tränarutbildningar

Det är högsäsong för tränarutbildningar och är du som ledare intresserad att utbilda dig börjar det närma sig sista chansen under våren.

SvFF D och SvFF MvD

Smålands FF arrangerar tränarutbildning SvFF D och SvFF MvD på hemmaplan hos föreningar som visat intresse att vara värdförening. Nu börjar våra resurser begränsas för fler utbildningstillfällen vilket innebär att vi inte kan garantera att fler föreningar kan arrangera kurser på hemmaplan utan vi vill fylla de tillfällen som finns tillgängliga för anmälan i första hand. 

Se aktuella utbildningstillfällen här: 

SvFF MvC

Smålands FF arrangerar en SvFF tränarutbildning MvC i Moheda den 20 april + 18 maj. 

Du kan läsa mer om utbildningen och anmälan här: 

UEFA C 

Just nu pågår tre UEFA C kurser (Tenhult, Kalmar och Värnamo). Det finns ytterligare två tillfällen planerade i höst och det går redan nu att anmäla sig till dom nya tillfällena som arrangeras i Kalmar och Vimmerby/Västervik. 

Läs mer om subvention för UEFA C i Kalmar och Vimmerby/Västervik till hösten samt anmälan här: