Elis Kvrgic - ny futsalansvarig hos SmFF

Smålands Fotbollförbund välkomnar Elis Kvrgic till vårt team. Elis kommer framöver att arbeta som futsalansvarig i distriktet.

Elis Kvrgic kommer ursprungligen från Alvesta där fotbollskarriären började i moderklubben Alvesta GIF. Under 2010-talet började Elis sin domarkarriär och nu är numera elitdomare, där han bland annat går som assisterande domare i Superettan. De senaste åren är han dessutom involverad i Östers IF:s futsallag.

– Sedan futsalen introducerades i Sverige har det alltid fascinerad mig med dess höga tempo, sevärd bollbehandling och fantastisk spelförståelse, säger Elis.

Nu går Elis in i Smålands Fotbollförbunds team som futsalansvarig, och ersätter därmed Arnel Vukcic. Elis huvudsakliga uppgifter att upprätthålla en god kontakt med småländska föreningar, administrera, planera och genomföra tävlingsverksamhet samt verka för att fler föreningar startar upp futsalverksamhet. 

Vi säger varmt välkommen till Smålands Fotbollförbund!