Är du vår ambassadör för Alla dagar i Småland?

Smålands Fotbollförbund bjuder in till utbildning inom initiativet Alla dagar, med syfte att lyfta frågan om menstruation och fotboll, ta bort tabun och skapa mer kunskap till föreningar, tränare och spelare.

Är du tjej mellan 17–20 år, är aktiv i något av våra damlag och vill hjälpa till och bidra till att flickor, kvinnor och kvinnliga ledare får rätt förutsättningar för att spela och fortsätta med fotbollen trots sin menstruation?

Vi på Smålands Fotbollförbund anordnar nu utbildningstillfällen för dig som är intresserad av att bli ambassadör för projektet Alla dagar i Småland. Att vara ambassadör innebär att inspirera och belysa ämnet mens. Skapa dialog och förståelse i en miljö där ämnet fortfarande är outforskat.

Uppdraget

Ditt uppdrag efter utbildningen kommer bli att besöka flicklag runt om i Småland och prata om ämnet mens. Vi har valt att i första hand inrikta oss på flickor som är 10–12 år i Jönköpingsområdet.  Ni besöker dem innan träning och med hjälp av enkla diskussionskort skapar en öppen dialog om mens.

  • 2 utbildare/lag/träff (ta tillfället i akt och utbilda dig tillsammans med en lagkompis)
  • Inga vuxna deltar på lagträffarna
  • Föreningen bokar träffar efter önskemål
  • Varje lag som genomfört utbildningen får en necessär
  • Arvode för varje lagbesök

Utbildningstillfället är gratis och kvällen innehåller:

  • Projektledare Lotta Thörnkvist från Upplands FF pratar om deras framgångar i distriktet under 2023.
  • Utbildning för projektet Alla dagar. Efter detta kan du börja boka möten med lag i distriktet.
  • Fika

Utbildningstillfällen:

  • Lekeryd: 12 september kl.17.30-19.30
  • Bankeryd: 17 september kl.17.30-19.30

Anmälan

Utbildning Alla dagar

Jag anmäler mig till följande utbildningstillfälle