Förlängt samarbete med Intersport och adidas

Intersport, adidas och Smålands Fotbollförbund har en mångårig historia tillsammans. Nu förlängs samarbetet med ett fyraårigt avtal som sträcker sig över 2028.

Avtalet innebär att Intersport och adidas fortsatt blir exklusiv leverantör av match- och träningskläder och övrigt material som vi har behov av.  

- Smålands Fotbollförbund kan stolt konstatera att vi fortsatt kommer att ha ett partnerskap med två starka organisationer. Både Intersport och adidas har visat sig vara två stabila och viktiga partners för Smålands Fotbollförbund, vi ser gemensamt fram emot fyra nya år tillsammans, säger Conny Nilsson, distriktschef på Smålands Fotbollförbund

Mattias Bengtsson, Teams Sales, Intersport:

- Smålands Fotbollförbund är och har varit en stark samarbetspartner under flera år så vi är glada över fortsatt samarbete. Genom vårt samarbete kan vi fortsatt vara delaktiga i fotbollens utveckling i Småland och bidra till lokala föreningars framsteg.

Jonathan Claar, Team Sales, adidas:

- Vi är glada och stolta att fortsätta vårt samarbete med Smålands Fotbollförbund. De är viktiga ambassadörer för oss och är en möjlighet för oss att vara med och bidra till att utveckla smålandsfotbollen.

Conny Nilsson, Smålands Fotbollförbund (t.v) och Mattias Bengtsson, Intersport