Tematräningar

Tematräning erbjuds i våra zoner och är en del av SmFF spelarutbildningsplan. Under hösten erbjuds tematräning för 14-åringar och under våren för 15-åringar.

Anmälan är öppen för alla men framförallt för dig som har ambitioner att kvalificera dig till distriktslaget. Målsättningen med våra lokala tematräningar är att göra vår spelarutbildning tillgänglig för alla och komma närmare spelarna.

Anmälan: Anmälan görs här nedan till zonen spelarens förening tillhör för varje tillfälle som man vill delta på. I zonindelningen nedan ser du vilken zon din förening tillhör. En kallelse skickas ut till anmälda deltagare ca 5 dagar innan varje enskilt tillfälle. Ev. justeringar för plats och tid kan förekomma. 

Det är ett begränsat antal platser/tillfälle - först till kvarn! 

OBS! Sista anmälningsdag är alltid 7 dagar innan träningstillfället och ingen automatisk anmälan görs utan spelare behöver anmäla sig till varje enskilt tillfälle. 

Ekonomi: 100 kr/spelare/tillfälle. Vi fakturerar er förening - glöm inte att informera er förening om detta.

Praktiskt: Träningarna är på konstgräs – spelare tar med 1 st (märkt) pumpad fotboll.

Viktigt: Eftersom vädret kan påverka planerna vill vi uppmärksamma er på att träningar eventuellt kan flyttas eller ställas in med kort varsel. Om det skulle inträffa kommer den informationen att skickas ut via SMS eller mejl.

Med reservation för ändringar.