Utbildning i din förening

Här presenterar vi samtliga utbildningar vi kan erbjuda i er föreningsmiljö. Är ni intresserade av en eller flera utbildningar?

Fyll i formulären för resp. utbildning längre ner och en Fotbollsutvecklare kommer att kontakta er för att boka in utbildningen. 
 
Nu kan vi äntligen genomföra alla våra utbildningar igen. Se vårt utbud av utbildningar nedan och anmäl ert intresse via formulären. 

Vill ni ha kontakt med en fotbollsutvecklare? Fyll i formuläret nedan för att boka in en träff där ni får information om vad SmFF kan erbjuda samt där ni kan informera om vad ni vill ha hjälp med. 

Uppstartsträff och utbildningsplan

Vill din förening arrangera en tränarutbildning på hemmaplan? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er. 

Lagbesök spelform 3v3, 5v5, 7v7, 9v9 och 11v11 samt målvaktsbesök

När föreningen har genomfört spelformsutbildning är det ett bra tillfälle att boka in ett lagbesök där en fotbollsutvecklare kan komma ut och visa det även i praktiken.

Lagbesök fotbollanalys med Veo

Boka ett lagbesök där vi hjälper dig som tränare hur du på ett enkelt sätt kan använda video för att utveckla ditt lags arbetssätt och dina spelare individuellt

Vi önskar lagbesök i följande spelform (klicka i ett alternativ)

Det finns en utbildning per spelform som baseras på spelarutbildningsplanen och spelreglerna. Utbildningen ger ett grundläggande stöd för genomförandet av träning och match för respektive spelform.

Vi önskar utbildning i följande spelform (klicka i ett alternativ)

Barnfotboll definieras som all fotboll till och med 12 år och ungdomsfotboll som all fotboll mellan 13 och 19 år. Syftet med FSLL är att alla fotbollsföreningar ska ha en gemensam tanke med sin verksamhet – en tanke som utgår från fem riktlinjer​: 

  • Fotboll för alla
  • Barn och ungdomars villkor
  • Fokus på glädje, lärande och ansträngning 
  • Hållbart idrottande
  • Fair play

Klicka här för mer information om fotbollens spela, lek och lär.

Fotbollens spela, lek och lär

Vi kan hjälpa er att utbilda de unga ledarna som ska hålla i Fotbollskolan - lira blågult. Utbildningen är ca. 3,5 h och innehåller utbildning i ledarskap som är baserat på Fotbollens spela, lek och lär utifrån de fem grundläggande riktlinjerna.

SvFF tillhandahåller även förslag på innehåll i både praktik och teori för fem hela dagar. Innehållet baseras på Fotbollens spela, lek och lär samt spelarutbildningsplanen

 

Fotbollsskolan - ledarutbildning

Kontaktperson - utbildning i föreningsmiljö